2010. február 27., szombat

Február

Nem vagyok nagy blogíró, eddig se ment nagyon, de igyekszem....

Februárban beiratkoztam a könyvtárba. Most éppen S.King Álomcsapdáját olvasom. Elég izgalmas... Tegnap lefekvés előtt olvastam egy kicsit, pont egy jó véres rész volt, de szerencsére nem voltak rémálmaim :)
A héten szép idő volt, idén először elmentünk görkorizni, igaz még kapucnisan, télikabátban, kesztyűben :) Beiratkoztam egy fitness terembe, tornázni fogok járni legalább még 9 alkalommal, ( 10 alkalmas bérletet vettem :) ), de szeretnék folyamatosan járni. Az első alkalom után jó kis izomlázam volt.... :)


Szomorú dolog is történt ebben a hónapban. Van ( volt ) egy degunk. Már 7-8 éves volt, ami nagyon öregnek számít egy ilyen kis állatnál. Nőtt egy kinövés a lábán, gondoltuk már öreg, ( 2 éve már kicsit lebénult, nem sok időt jósoltak neki, mégis megmaradt ). Nőtt az a dudor a lábán, sebes is lehetett, mert kicsit vérzett néha. Elvittük állatorvoshoz, sajnos kiderült, hogy egy daganat van a lábán, nem lehet vele mit csinálni. Ez két hete volt. Tegnap előtt elég sok vér volt a ketrecébe, nem is evett már. Tegnap este elvittük elaltatni. Ma eltemettük, megsirattuk....

2 megjegyzés:

Polly írta...

Nagyon sajnálom.
Tudom, milyen egy kis kedvencet elveszteni :(

Ancsi írta...

:( nagyon nehezen vittül el elaltatni, nem akartuk, hogy szenvedjen szegény.
nagyon hozzá tudnak az emberhez nőni ezek a pici kis állatkák...